Benvinguts A Pagès al Delta del Ebre

maig 2019

4a Edició Benvinguts A Pagès al Delta del Ebre

Aquest cap de setmana del 1 i 2 de juny es celebra una nova edició de Benvinguts A Pagès.

Et preguntaràs: Què és benvinguts a pagès? És una oportunitat per poder conèixer tots aquells productes que ens arriben a la taula i mengem. Saber com és el treball d’aquests pagesos i que fan per a que això sigui possible.

Aquesta és una experiència diferent ja que, cadascú pot organitzar-se el cap de setmana a mida en qualsevol lloc de Catalunya. Podreu gaudir d’explotacions agràries visitables, pescadors que ens mostren les seves tècniques i experiències, a més a més, diferents establiments oferiran menús, entre d’altres activitats.

Durant tot l’any, disposareu de 7 rutes turístiques a través de tot el territori. Cada ruta pertany a una de les diferents marques turístiques de Catalunya. Les 42 comarques de Catalunya hi participen amb més de 240 explotacions inscrites.

Aquestes rutes estan pensades per a fer-les durant l’1 i 2 de Juny però cal saber que les podeu gaudir durant tot l’any fins la nova edició de Benvinguts A Pagès. Ara bé, cal tenir en compte que les portes obertes i les ofertes solament estarán disponibles durant l’1 i 2 de Juny. La resta del any, les visites a les explotacions poden tenir o no un cost i poden requerir resesrva prèvia.

Nosaltres, com a establiment hoteler que participa en aquesta interessant iniciativa, oferim ofertes especials amb un 15% de descompte i el menú de la nova edició de Benvinguts A Pagès al restaurant Rull i juntament amb les diferents activitats que hi ha preparades, podràs gaudir d’una experiència  divertida i diferent per a tota la família.

Esperem que us agradin.

Observatori aus del Delta

Per a més informació podeu visitar la web: www.benvingutsapages.cat

¡No te quedes sin tusvacacionesde verano!

Reserva ahora en nuestra web y aprovecha los mejores precios para vivir una escapada perfecta en un entorno único 🏖

Reservar ahora

You have Successfully Subscribed!