El Delta de l’Ebre amb els 5 sentits

maig 2019

El Delta de l’Ebre ens permet gaudir amb els 5 sentits.

El Parc té uns 320 Km quadrats dels quals el 95% està conformat per parc natural i terres cultivables. Aquest fet, permet al Delta oferir unes experiències úniques a través de tots els teus sentits. Activitats, restauració, tradicions…

El gust el desenvolupem gràcies a una cuina centrada amb l’arròs amb qualsevol tipus de preparació, per als paladars més exigents. Formada per plats típics com la baldana d’arrós, els ostrons del Delta, l’anguila, les ortigues, les tallarines i algún postre com els passtisets i la cuallada de licor de arròs (per cert un dels postres que millor fem al Restaurant Rull).

Una olor peculiar, gràcies a ser la zona humida més gran de Catalunya. Durant les seves diferents èpoques de cultiu podeu captar molt bé els seus olors.

El tacte on podreu tocar, des de l’arena de les nostres platges, el fang, fins els grans d’arrós. A més a més, de moltes varietats de plantes i arbres particulars de la fauna deltaíca.

Simplement quan arribeu al Delta no sertireu res més que alguns ocells i la brisa marina que ens permet tenir una tranquil·litat i sensació de calma que en pocs llocs podreu trovar.

Finalment la vista, tot un plaer per aquest sentit poder gaudir de les llacunes, el riu, el mar, les terres d’arròs. Tots aquests sentits els voràs desenvolupats quan estiguis aquí.

Per complementar la teva experiència pots disfrutar d’activitats a l’aire lliure amb unes activitats totalment recomanables per fer-les amb familia, parella o amistats.

Volem ensenyar-vos que en el nostre canal de Youtube podeu trobar vídeos del Hotel Rull i el seu entorn natural. En aquest vídeo us presentem les nostres instal·lacions, les quals podeu gaudir durant la vostra estada.

Per més informació, visiteu la pàgina web del Parc Natural.

¡No te quedes sin tusvacacionesde verano!

Reserva ahora en nuestra web y aprovecha los mejores precios para vivir una escapada perfecta en un entorno único 🏖

Reservar ahora

You have Successfully Subscribed!