Activitats al Delta del Ebre

maig 2019

Durant la vostra estada podreu gaudir de moltes activitats al Delta de l’Ebre. Les persones que ens visiten a l’Hotel Rull, sempre ens pregunten que poden fer durant la seva estància. Així que, aquí us expliquem algunes d’elles.

Sortides amb Kayak

Ruta en kayak al riu Ebre
Activitats en kayak al riu Ebre

Una de les activitats que podeu fer durant la vostra estada, és més, us recomano que la feu, és una sortida amb kayak pel riu Ebre. La podeu dur a terme amb l’empresa Riu a l’Ebre.

Personalment, fa menys d’un any que vaig realitzar amb ells aquesta activitat i la veritat, es que vaig gaudir molt. Mentre es realitza la ruta, van explicant les curiositats del Delta de l’Ebre i el seu riu. La ruta dura aproximadament una hora i mitja o dues hores.

A continuació deixem un enllaç on podeu trobar mes informació.

Creuers turístics al riu Ebre.

Activitats amb vaixell turístic pel riu Ebre

Una de les activitats més típiques al Delta de l’Ebre són els creuers pel riu, fins la seva desembocadura al mar.

Durant el trajecte podeu gaudir d’unes vistes magnífiques, així com, una explicació de les característiques del Delta. Explicant la seva formació i la seva constant evolució geológica. A més a més, aquesta activitat és pot dur a terme durant totes les èpoques de l’any. Cadascuna, deixant a l’Ebre amb un color i un paisatge diferent.

Per més informació o realitzar una reserva podeu fer-ho en la seva pàgina web.

Sortides amb bicicleta

Activitats amb bibicleta-pel delta de l'Ebre

Per gaudir d’una forma diferent el Delta, podeu provar les sortides amb bicicleta elèctrica. Una forma molt original i còmoda de conèixer l’Ebre, a més, respectant l’ecosistema.

Amb les sortides, a part de gaudir del paisatge, podreu fer una parada als diferents miradors d’ocells que trobareu pel camí. Amb cada recorregut trobareu una diversitat de l’ecosistema que viu amb el paisatge natural. El riu, el mar, les dunes, platges, llacunes i grans extensions de camps de cultiu d’arròs.

Per més informació podeu visitar la seva pàgina web.

Recorda que a les nostres xarxes socials sempre estem informant de totes les activitats que podeu realitzar durant les vostres vanançes 😉  

¡No te quedes sin tusvacacionesde verano!

Reserva ahora en nuestra web y aprovecha los mejores precios para vivir una escapada perfecta en un entorno único 🏖

Reservar ahora

You have Successfully Subscribed!