Hotel Rull: El destí d’èxit per a esdeveniments empresarials i corporatius

gen. 2024

Benvingut a una experiència excepcional per als teus esdeveniments a l’Hotel Rull! 😊

Estàs buscant l’escenari perfecte per a organitzar i dur a terme els esdeveniments i activitats de la teva empresa o organització?

A l’Hotel Rull, et brindem molt més que un espai; t’oferim un entorn idoni per a transformar les teves reunions, conferències, team buildings, presentacions i fins i tot esdeveniments per a premsa en experiències memorables i reeixides.

El nostre compromís és proporcionar-te no sols les instal·lacions, sinó també els serveis i la infraestructura necessària per a assegurar la comoditat i l’èxit del teu esdeveniment.

El que t’oferim

Sala de reunions amb capacitat per a fins a 200 persones i 47 habitacions, garantint tant l’espai per als teus esdeveniments com la comoditat per als teus convidats.

Sales modulars que s’adapten a les teves necessitats específiques, brindant-te la flexibilitat requerida per a diferents tipus d’esdeveniments.

Connexió Wi-Fi gratuïta d’alta velocitat, essencial per a mantenir la comunicació fluida durant tot l’esdeveniment.

Servei de bugaderia per a qualsevol necessitat addicional durant l’estada.

Servei de servei d’àpats de qualitat per a satisfer els gustos i requeriments dels teus convidats.

Magatzem i vigilància per a assegurar la integritat dels materials i la tranquil·litat de tots els assistents.

Les nostres instal·lacions i serveis no es limiten a les sales de reunions i habitacions.

Comptem amb una àmplia gamma de comoditats addicionals, com ara un ampli estacionament per a la comoditat dels teus convidats, connexió Wi-Fi en tot l’establiment, servei de servei d’àpats per a delectar als teus assistents, bugaderia disponible en tot moment, vigilància nocturna per a la seguretat de tots els presents i atenció les 24 hores per a resoldre qualsevol necessitat imprevista.

A més, ens enorgullim d’oferir un espai dissenyat per a garantir no sols l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, sinó també per a facilitar la logística de maquinària i equips.

L’Hotel Rull es posiciona com el lloc idoni per a la realització d’esdeveniments i activitats empresarials o organitzacionals, brindant una total adaptabilitat als teus requisits específics i garantint una experiència excepcional per a tots els involucrats.

Què més podem fer per tu?

En la nostra missió per assegurar una experiència completa i sense preocupacions, t’oferim una sèrie de serveis addicionals per a complementar el teu esdeveniment:

Personalització d’elements com a targetes, etiquetes, stickers, roll-ups, fotoreclams, entre altres, per a agregar un toc distintiu al teu esdeveniment.

Equips de so i música per a afegir ambient i estil a les teves reunions.

Assessorament i gestió per a contractar serveis externs, com ara guies turístiques, lloguer de bicicletes, excursions, i més, per a enriquir l’experiència dels teus convidats i participants.

En resum, més que només una sala, a l’Hotel Rull t’oferim una experiència integral en un entorn exclusiu i adaptat a les teves necessitats específiques.

Interessat a organitzar el teu pròxim esdeveniment amb nosaltres? Contacta amb nosaltres i conversem sense cap compromís! Som aquí per a fer realitat els teus esdeveniments de manera excepcional. 😊

Saps on allotjar-te al Delta de l’Ebre?

Allotja’t al nostre hotel, l’Hotel Rull, situat en ple centre del municipi de Deltebre. També disposa de piscina, sala de cinema, sala de conferències, sala de jocs i restaurant perquè et sentis com a casa. Fem tot el possible perquè la teva estada transcorri de la millor manera possible.

Com a part del nostre compromís, et convidem a donar un cop d’ull a una de les nostres entrades anteriors. Allí trobareu una invitació per submergir-vos en la temporada nadalenca en el Delta de l’Ebre.

¡No te quedes sin tusvacacionesde verano!

Reserva ahora en nuestra web y aprovecha los mejores precios para vivir una escapada perfecta en un entorno único 🏖

Reservar ahora

You have Successfully Subscribed!