L’Hotel Rull al delta de l’Ebre, els ofreix habitacions espacioses i ben disenyades

Habitacions de l’Hotel Rull al delta de l’Ebre

Les habitacions de l’Hotel Rull, decorades amb molt de gust, estan dotades de bany complert amb assecador de cabells, telèfon amb línea directa, connexió a Internet mitjançant wifi i calefacció / aire condicionat central.

L’hotel disposa d’habitacions familiars i d’adaptades a minusvàlids.

L’Hotel Rull al delta de l’Ebre, els ofereix habitacions espaioses i ben dissenyades. D’aquesta manera, les seves habitacions oferiran un us exclusiu a mida de cada client; individual, doble, triple o quadrúple.

  • Individual: Habitacions exteriors per a una sola persona, confortables i equipades amb tot el necessari per a una estada agradable.
  • Doble: Habitacions exteriors confortables i equipades amb tot el necessari per a una estada agradable.
  • Triple: Habitacions molt amplies, exteriors, perfectes per a 3 persones, donat que estan equipades amb 3 llits individuals.
  • Familiar: Les habitacions més grans de l’hotel. Exteriors. Ideals per viatjar amb la família o grups d’amics ja que poden ocupar-se fins a 5 persones. Al dispossar d’habitacions més amplies, estan equipades amb 4 llits individuals, i algunes estan comunicades a una altra habitació doble, així les famílies nombroses de 4, 5 o 6 persones, poden estar juntes a l’hotel.

Per raons de seguretat i salut, no es permeten mascotes de cap tipus a les nostres instal·lacions.

Habitacions del Hotel Rull a Deltebre