Turisme al Delta de l’Ebre

Amb qui viatges?

Viatgis amb parella, amics i amigues o nens i nenes, al Delta de l’Ebre trobaràs les experiències i aventures que més s’adapten a les vostres necessitats i gustos. Ens assegurem que la vostra experiència sigui única, màgica i personalitzada!

El Delta amb parella

Veure el sol reflectit a l’aigua de la badia sota la calma d’un bonic capvespre, assaborir el Delta amb un tast dels millors sabors del mar o gaudir d’un passeig mentre l’escalfor de la sorra i la frescor de l’aigua us envaeixen d’unes sensacions úniques. Celebra i viu una inoblidable estada romàntica aquí, al paradís dels sentits.

Descobreix tot el què tu i la teva parella podeu fer per experimentar uns dies idíl·lics replets d’amor!

Veure entrades

El Delta amb amics i amigues

Platja, riu, esports d’aventura, vermut… Però, sobretot, diversió i molts somriures! Descobriu racons paradisíacs, practiqueu esports d’adrenalina o relaxeu-vos assaborint la gastronomia del territori. El que més us vingui de gust!

Fes un cop d’ull a tot el que tu i els teus amics i amigues podeu fer per viure una escapada memorable plena de rialles i emocions!

Veure entrades
Actividades con amigos en el Delta del Ebro
Diversión Delta del Ebro

El Delta amb nens i nenes

Hi ha res millor que veure el somriure d’un nen que està gaudint com si no hi hagués un demà? Al Delta, aquesta imatge es repeteix sense parar. I és que hi ha un gran ventall d’activitats a fer amb els més petits per gaudir d’unes dies extraordinaris! Des d’excursions amb bicicleta fins a rutes amb kayak o piragua. I molt més!

Veure entrades
Que hacer con niños en el Delta del Ebro

Propers esdeveniments

No et perdis tot el que està per vindre al Delta de l’Ebre. Gaudeix d’uns dies únics i complets i viu l’essència del territori amb activitats pensades per a tu i els teus!

Carnaval Deltebre 2024

17 de febrer

Festes de l'arros Deltebre 2023

Festes de l’arròs Deltebre 2024

Pendent de confirmar

Festes majors Deltebre 2023

Festes Majors Deltebre 2024

9 al 18 de agost

Jornades gastronomiques Deltebre 2023

Jornades gastronòmiques Deltebre 2024

Pendent de confirmar

Fira mescla Deltebre 2023

Fira mescla 2024

Pendent de confirmar

Fira mescla Deltebre 2023

Triatló Deltebre 2024

6 i 7 d’abril