Hotel Rull, la millor estada al cor del delta de l’Ebre

L’any 2001 l’Hotel Rull***, amb un total de 38 habitacions va obrir les seves portes per tal de facilitar allotjament i serveis a aquells turistes que s’apropaven a un lloc quasi desconegut, el delta de l’Ebre.

L’any 2004 sota les noves demandes de la zona amplià la seva capacitat amb 9 habitacions més, 7 de categoria superior, una minisuite i una suite presidencial, totes elles equipades amb les últimes prestacions tecnològiques, dissenys moderns i funcionals.

Situat al bell mig del delta de l’Ebre, a Deltebre, prop de Riumar i de l’Ampolla, l’hotel Rull de tres estrelles disposa de 47 habitacions totes elles adaptades amb els millors serveis per tal d’oferir-los una estada inoblidable.

L’hotel posa a la disposició dels seus hostes: accés a minusvàlids, sala de televisió, sala de jocs adaptada per als més petits, piscina, terrassa, gimnàs, sauna, connexió a Internet – Wifi, servei de bugaderia, cafeteria i restaurant climatitzats. El servei d’habitacions i l’aparcament completen aquestes prestacions.

Situat al cor del delta de l’Ebre, a la població de Deltebre, a escassos 300 metres trobem el centre d’informació del Parc Natural Delta de l’Ebre, punt de partida de moltes excursions amb barca i bicicleta pel Delta. La platja, ja sigui a Deltebre, o a la urbanització de Riumar, o a la població de l’Ampolla, i totes les zones d’ interès natural estan situades a una distància d’entre 7 i 12 quilometres.