MESCLA 2019 a Deltebre.

El darrer cap de setmana es va celebrar la 4a edició de DeltaFira i Meslca. Una fusió de gastronomia, paisatge i turisme de les Terres de l’Ebre que ha tingut un  gran èxit. Una participació de 12.000 visitants i més de 10.500 degustacions, supera la del any anterior.

Aquest any s’han pogut veure figures importants a la capital del Delta del Ebre. Demostracions de cuina a càrrec de Joan Bosch (Restaurant Can Bosch) amb estrella Michelin, Albert Guzman, Ladis Alcalà guanyador del programa Joc de Cartes 2017, demostració culinària a càrrec de Rafel Muria (xef del Restaurant Quatre Molins) i candidat al premi Cuiner Revelació Madrid Fusión 2019. La sommelier Llúcia Castaño ens va portar una cata de vins i moltes coses més. També es va realitzar un concurs de millors vins maridats amb marisc del Delta del Ebre. Veurem que ens depara Mescla 2020.

A més a més, tots els establiments de Deltebre que han volgut participar en aquesta edició de Mescla, han preparat diferents tapes que els visitants podien provar. L’hotel Rull va apostar per un trinxat amb salsa romesco i làmines de pop gratinat.

Segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler “DeltaFira s’ha convertit en un referent al territori. A hores d’ara Deltebre disposa d’una fira de referència a nivell de Catalunya. Un esdeveniment que projecta la nostra essència amb productes autòctons, la nostra tradició i sobretot mantenir el llegat de la nostra cultura”.

Per més informació feu clic aquí.