Activitats al Delta de l’Ebre

CONTACTAR

Ruta 4x4, activitats al delta de l'Ebre

RUTA AMB 4X4 PEL DELTA DE L’EBRE VISITANT LES MUSCLERES

Sortida en 4×4 pels punts de més interés del Parc Natural del Delta del Ebre, amb explicacions culturals, gastronòmiques, fauna i flora típics de la zona. A més a més, l’activitat inclou una sortida en caiac pel Parc Natural.
Visitarem les batees de musclos i ostres del Delta, per conèixer el funcionament d’aquestes. Ens dirigirem a uns dels vivers d’ostres i musclos del Delta, on el guia ens explicarà el cultiu, cria, collita, etc … d’aquests mol·luscs. Després, sortida lliure en caiac per les extenses platges del Delta de l’Ebre.
La duració de l’activitat és de 4 hores aprox.

Caiac, activitats al delta de l'Ebre

PIRAGUA CAIAC AL DELTA DE L’EBRE

Si ja coneixes el Delta de l’Ebre però no has explorat els seus racons en piragua, llavors encara no has viscut el millor. Si en canvi no has visitat encara aquest meravellós racó de la Mediterrània, et proposem una inoblidable aventura en caiac o canoa en companyia dels guies de Deltaventur, que et mostraran els millors llocs per gaudir de la natura i la cultura del tram final del riu Ebre .

Aqluiler quads, activitats al delta de l'Ebre

DELTA DE L’EBRE EN QUAD

Respira llibertat conduint per camins i carreteres locals mentre gaudeixes de la varietat paisatgística del delta, amb les seves llacunes, canals, arrossars i espais naturals. L’itinerari transcorre per vies on es permet l’accés de vehicles a motor com els quads, que està restringit als espais protegits pel Parc Natural del Delta de l’Ebre.